Thursday, 11 June 2015

Makan-makan : Cendol Bakar, Port Dikson (Caw.Kuala Selangor)

Assalamualaikum,

Hi,

"Cendol Bakar?" "Cendol boleh guna api ke?" "Nanti cair laa ais cendol tu."

Yaaaa, ni la persoalan aku yang sama macam korang gak..haha. Rupa2nya, nama owner nya Bakar.. So, jadilaa CENDOL BAKAR. tssskkk :')

Kalau korang nak tau, Cendol Bakar ni famous tau kalau pergi PD. Tempat wajib singgah kata kauuuu...


Kaunter Cendol Bakar


Ada macam2 jenis cendol..


  1. Cendol VIP (Nata De Coco+Selasih+Jagung+Kacang) = RM2.50
  2. Cendol VVIP (Pulut+Nata De Coco+Selasih+Jagung+Kacang) = RM3.00
  3. Cendol Tapai (Tapai+Nata De Coco+Selasih+Jagung+Kacang) = RM3.50
  4. Cendol Tapai Pulut (Pulut+Tapai+Nata De Coco+Selasih+Jagung+Kacang) = RM4.00
  5. Cendol Durian (Durian+Nata De Coco+Selasih+Jagung+Kacang) = RM3.50
  6. Cendol Durian Pulut (Pulut+Durian+Nata De Coco+Selasih+Jagung +Kacang)= RM4.00
  7. Cendol O' (Back to basic/Kosong) = RM2.00


Cendol sini layan diri ye..

  1. Order
  2. Tunggu di kaunter
  3. Bayar
  4. Ambil


Ni la pilihan cendol kami. Nampak sama, tapi rasa nya lain2..


Ni pulak pilihan aku & husband, Cendol VVIP = RM3.00

Sedap weh, makan pulak time cuaca panas.. Rasa sejuk je tekak.. Nyummyehhh~


Daaaa~

No comments:

Post a Comment